Tandem II

12 juni 2019

Serieus…. zitten we al weer een ander halve week zonder tandem omdat we hem eerst alleen op zicht hadden. Bel ik dinsdag bedrijf van de tandem op (meyra), wachten ze nog op goedkeuring van de gemeente voordat ze hem weer mogen uitgeven 😡😡😡😡😡
Gemeente (wmo loket) niet meer bereikbaar na 15 uur. Morgen maar weer bellen.

Vandaag gemeente te pakken gekregen. Ze hebben excuses aangeboden. Ze hadden verwacht dat meyra (tandem firma) de tandem bij ons zou laten staan. Tot aan de goedkeuring van de gemeente. Goedkeuring is er, alleen bij de gemeente niet bekend of we dezelfde fiets weer krijgen of een super nieuwe fiets. En al helemaal niet wanneer de fiets weer in ons bezit is…..

Fysio van de jongens even korte telefonische update gehad. Daan gaat goed. Geeft nu ook zelf aan wat hij lastig vind. Dit heeft hij nog niet eerder gedaan. Hij wordt überhaupt steeds zelf bewuster.
Wel wat zorgen om Tim. Naast het tenen lopen, valt het zowel de juf als fysio op, dat hij ‘wiebeliger’ is. Valt ook sneller. Zij vindt het raadzaam om kinderarts weer te raadplegen.
Dus meteen kinderpoli gebeld. Omdat de laatste afspraak langer dan een jaar geleden is, verwijzing van huisarts nodig. Prima, bel ik huisarts. Krijg ik voor morgen telefonisch consult…. Dus vraag ik; waarom niet meteen de verwijzing (heb toch duidelijk verhaal?)? Huisarts moet precies weten waarvoor en waarom. Heeft ook met de verzekering te maken wat wel en niet vergoed wordt. Waarom krijg ik dan altijd leuke briefjes van mijn huisarts terug met een stempel van een paarse krokodil 😡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s