Balletjes

11 februari 2019

Controle consultatiebureau. Omdat de jongens op een sbo school zitten, krijgen op 5 jarige leeftijd een extra controle. Qua ontwikkeling en groei zit Tim redelijk op het gemiddelde. Maar zijn balletjes zijn niet ingedaald. Als baby wel, dus nog even zelf aankijken of anders nog een keer controle door de huisarts.

Een week later, 19 februari zitten we inderdaad bij de huisarts. Hij concludeert ook dat ze niet zijn ingedaald, dus een verwijzing naar de VU.

4 april 2019

Vandaag afspraak bij de VU. Daar hebben ze eigenlijk een afwacht beleid in de hoop dat op 11 jarige leeftijd balletjes wel zijn ingedaald of dan als nog opereren. Wij zijn van mening dat een operatie op jongere leeftijd minder ingrijpend zal zijn. In VU wachtlijst van 9 maanden dus we worden doorverwezen naar BovenIJ. Daar is maar een wachttijd van 6 weken.

20 mei 2015

Eerste en zeker nog niet de laatste keer naar BovenIJ. Hier eerst ook weer lichamelijk onderzoek en gesprek. Ze willen eerst een echo doen om ook de conditie van de balletjes in kaart te hebben.

27 mei 2015

Vandaag dan echo van het scrotum. Woensdag opnieuw naar BovenIJ voor bespreken echo. 1 balletje ligt vast in de lies, die moet zeker worden geopereerd, de andere ligt in een overgangs gebied en wordt tijdens ok bekeken of deze wel of niet geopereerd moet worden.

17 juni 2019

We zijn er nog niet. Eerst nog langs de anesthesioloog. Over 2-3 weken worden we gebeld voor de definitieve ok datum.

Na dat gesprek worden we opgebeld. Vanwege de ITP die Tim heeft gehad voor de zekerheid bloed afnemen. Dus nog een extra ritje ziekenhuis.

24 juni 2019

In bovenIJ geweest bloedprikken voor Tim. Nu buiksloter plein kadootje scoren voor de mannen. Even vergeten dat het maandag ochtend is!

12 juli 2019

Aangezien we volgende week zelf op vakantie gaan en we nog steeds geen ok datum hebben, zelf buro opname gebeld. Eerst kwamen ze al met de mededeling dat we allang gebeld moeten zijn. En vervolgens dat de datum waarschijnlijk pas na de zomervakantie zou zijn. Toen heb ik mijn frustraties even geuit…. duurt wel erg lang allemaal zo…. voor zo’n relatief simpele ingreep zo vaak naar het ziekenhuis. Gelukkig begreep ze mijn frustratie. Probleem is de arts die we hebben operatie niet alleen mag doen en daarom het inplannen zo lastig is. De arts die de operatie wel alleen mag uitvoeren wordt gevraagd of hij Tim als patiënt wil overnemen.

Tijdens onze vakantie krijgen we een bevestigingsmail dat Tim 8 augustus wordt geopereerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s