Opnieuw de molen in

22 juli 2019

Vandaag met Tim naar de kinderarts. Nog vakantie, dus met z’n viertjes naar het ziekenhuis.

Verwijzing voor Tim was vanwege het tenen lopen, wat maar niet minder wordt. En de zorgen geuit door juf en fysio, want Tim lijkt vaker te vallen. Daarnaast hebben we aangegeven Tim te willen testen op autisme. En vanwege de vele overeenkomsten met Daan opnieuw genetisch onderzoek.

Gelukkig neemt de kinderarts ons erg serieus. Vanwege het tenen lopen en mogelijk DCD verwijzing naar revalidatie in hoorn. Daar ook korte lijntjes met een kinder neuroloog mocht dat nodig zijn. Ook wordt er om epilepsie uit te sluiten een eeg gemaakt. (31 juli)
Voor onderzoek naar autisme komt een verwijzing naar triversum. Kinderarts ziet ook de meerdere vergelijkingen tussen beide jongens. Afspraak voor beide jongens bij de klinisch geneticus om dit genetisch verder uit te laten onderzoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s