Revalidatie

19 september 2019
Vandaag dan bij de revalidatie arts geweest. Voornamelijk ook een eerste intake om een objectief beeld van Tim te krijgen. Ze wil de behandelings-verslagen opvragen bij fysiotherapie, ergotherapie, behandelgroep de Ster en logopedie. Lichamelijk onderzoek kwam niets uit wat we nog niet wisten. Bij het tekenen van een poppetje of schrijven van zijn naam, viel het haar op dat Tim zijn potlood te hard vast houd en erg trilt. Naast het tenen lopen ook platvoeten. Via een orthopedisch schoenmaker worden steunzolen aangemeten. Vooral voor de platvoeten en hopelijk wordt het tenen lopen hierdoor ook wat minder. Het tenen lopen kan ervoor zorgen dat de spier die naar de voet toe loopt niet voldoende groeit. Op dit moment is deze spier nog net lang genoeg. Mocht dit niet meer het geval zijn, dan moet Tim minimaal beide benen 4 weken in het gips. Om ervoor te zorgen dat de spier weer op lengte komt. Dit helpt niet voor het tenen lopen. Omdat Daan gelijktijdig ook een controle afspraak had bij de revalidatie arts, zag je mooi de wisselwerking tussen beide jongens. Zij begreep direct waarom er genetisch onderzoek wordt ingezet en de verwijzing naar triversum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s