Nieuwe schoenen

23 december 2019

Naast dat de kerstvakantie begonnen is, stond er ook een afspraak gepland bij de orthopedisch schoenmaker. Vanwege het tenen lopen van Tim, is samen spraak met de revalidatie arts besloten dat steunzolen met aangepaste schoenen nodig zijn. Naast het tenen lopen, heeft Tim ook platvoeten. Daarvoor zijn de steunzolen bedoeld. Met de hoop dat het gewicht erbij van de schoenen, dat Tim meer op zijn voeten gaat lopen. Tim had in een catalogus zelf zijn schoenen uitgekozen. Mooie blauwe, met een grote T er op.

Gelukkig is het ook kerstvakantie. Want nieuwe schoenen moeten nog ingelopen worden…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s