Triversum

28 januari 2020

Door de kinderarts was er een verwijzing geregeld voor het triversum. Dit voor onderzoek naar autisme en/of aanverwante stoornissen.

Vandaag dus samen met Tim op stap. Daan afgezet bij de gastouder en doorgereden naar Zaandam. Eerst kenningsmakingsgesprek met 2 psychologen, Tim en mama. Daarna Tim apart met een psycholoog en mama ook met een psycholoog. Tim heeft gespeeld en een mooie tekening gemaakt. Mama heeft het vooral gehad over de ontwikkeling van Tim.

We hebben een formulier meegekregen met betrekking tot kenmerken van autisme die we moeten invullen en opsturen. Dan volgt er 18 februari een nieuw gesprek. Zonder Tim, alleen wij als ouders. Daarbij zal er dieper op Tim zijn gedrag ingegaan worden. En vervolgens volgt er op een nader bepalende datum een eind gesprek plaats vinden, waarin we een eindconclusie te horen krijgen.

Wordt vervolgd dus….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s