Bijtketting

Onze Daan had al eens een bijtketting gehad, maar waar die gebleven is, weten we nog steeds niet. We hadden deze toendertijd aangeschaft omdat Daan te vaak dingen in zijn mond stopte wat echt niet zou mogen. Zoals vaatwasmachine blokje, toiletreiniger, waspoeder en wat nog wel niet meer….

Via Facebook zag ik bij bijtketting.nl dat zij allerlei soorten bijtkettingen hebben en hebben wij er 2 besteld. Voor beide jongens één. Al snel hadden we ze in huis. Daan is al een tijdje erg aan het nagelbijten en dan is een bijtketting een beter alternatief. Tim kan heel erg onrustig zijn en daarvoor is een bijtketting ook een uitkomst. Via https://bijtketting.nl was er een druppel en een trein bijtketting geleverd. Ik vond zelf de druppel wel erg mooi. Niet dat ik een bijthoefte heb, maar je kan er ook fijn mee friemelen. Maar deze werd al snel door Tim ingepikt.