Uiteten

6 juni 2020

Voor de corona gingen wij al niet zo vaak met zijn vieren uiteten. En als we al gingen was het vaak een pannenkoeken restaurant of een all you can eat concept. Dan kunnen de kinderen zelf eten wat ze willen en zich vermaken in de ballenbak.

De laatste tijd was thuis het avondeten al weer drama. Tim die alleen maar van tafel loopt. Eet gelukkig wel, maar zo langzaam….

Daan die niets lust, niets wil proeven en dus elke avond opnieuw een strijd om hem aan het eten te krijgen. In de hoop dat hij 8 sperziebonen en 1 stukje vlees naar binnen krijgt….

Vanaf 1 juni mag de horeca weer open. Niet meer dan 30 mensen binnen en alleen op reservering. Het leek ons zomaar een leuk idee om een plekje te reserveren in een plaatselijk restaurant. Voordat we daar waren, hadden we al weer bijna spijt; de mannen waren erg druk aan het doen en wilden van alles meenemen, maar met de afspraak dat ze op onze mobiel konden, kon gelukkig de rest van de spullen thuis blijven. Eerst nog even naar het toilet voordat we gaan. Dat wilden ze natuurlijk ook niet. En een jas aan omdat het buiten regent is natuurlijk helemaal niet nodig.

Maar eenmaal in het restaurant viel alles 100% mee. Ook voor mezelf. Wordt ik nog geïrriteerd in de supermarkt door alle panische mensen, zo relaxed was het om uiteten te gaan.

De jongens hebben zich voorbeeldig gedragen in het restaurant. Gaven keurig antwoord als ze iets werden gevraagd. Op hun manier netjes gegeten. Ok, ze hebben niet hun borden leeg gegeten, maar ze hebben zeker hun best gedaan.

En inderdaad toen ze klaar waren met hun eten, mochten ze even op onze mobiel, zodat wij nog even van ons dessert konden genieten.

Een geslaagde avond!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s