Vakantie 2020 deel 1

31 juli 2020

Onze zomervakantie had er normaal iets anders uitgezien. Gelukkig hebben wij de mogelijkheid gehad om te kunnen omboeken. Van Denemarken, Legoland, naar Fort den Haak in Zeeland!

Een gloednieuw chaletpark, vlakbij het strand. De week begon met wat regen, maar ook al genoeg momenten met zon.

De eerste avond al meteen aan de Zeeuwse mosselen. We aten dit bij de plaatselijke kwalitaria. Maar na de reis naar Zeeland, een nieuwe plek om te slapen en alle indrukken van onderweg is Daan zijn koppie even te vol. En eten in het openbaar lukt dan zeker niet. De jongens hadden beide een kidsbox. Dus datgene wat ze niet hadden opgegeten daarin terug gedaan, om dit in het huisje te kunnen op eten. Goed bedacht maar Daan was echt te moe…

Nog niet moe genoeg. In plaats van te gaan slapen, houden ze elkaar wakker. Dus Daan op ons bed gelegd totdat beide slapen.

Zaterdag dagje Middelburg.
Erg druk ondanks de geldende regels. Ondanks dat een leuke dag. Ijsje gegeten, kleding voor de mannen gekocht. Een ritje in de paardentram bood wat rust en beschutting tegen de regen.

‘S avonds een rondje gelopen naar het strand. Super breed strand en genoeg vertier voor de jongens. Een mooie piratenboot en schommels.

Zondag kwamen Jessica, Frans en Jarick op bezoek. De jongens vinden elkaar helemaal in het gamen. Na de koffie en het gebak gaan we vandaag ook even naar het strand. Even de benen strekken, of ingraven 🤣

‘S avonds gezamenlijk gegeten. Zoveel Chinees gehaald dat we er nog een dag van kunnen eten.

Maandag naar Vlissingen, het Arsenaal. Of zoals de jongens zeggen, het piraten museum. Erg leuk en interactief museum. Boven draait alles om de piraten, met in de hoofdrol piraat zwart baard. Beneden zijn er verschillende aquaria en met letterlijk als hoogtepunt de uitkijktoren!

Even drama voor Tim. Halverwege het museum een koffie kiosk met wat souvenirs. Tim smeekte ons bijna voor een knuffel. Maar hij heeft er al zoveel en met de belofte dat hij bij het winkeltje bij de uitgang nog een kadootje mocht kopen, ging Tim akkoord. Maar er was geen winkeltje bij de uitgang…..

Opnieuw een afspraak om bij de winkels in Vlissingen een kadootje te kopen. Bij de eerste de beste souvenirs shop, Daan een vlieger en Tim een knuffel gekocht.

Heel Vlissingen rond gesjouwd met de vliger. Onderweg weer naar de auto merkte martijn op dat er 2 stokken ontbraken 😮
Besloten om een stukje winkelstraat opnieuw te lopen, zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar…. toen viel mij oog in een keer op iets aan de overkant van de straat… de 2 vermiste vliegerstokken!!!! ‘S avonds meteen even de vlieger uitgeprobeerd.

Dinsdag gingen wij naar Jessica en familie op de camping in Scharendijke. De jongens waren vooral zoet met de Nintendo Switch. Maar ook vandaag even de benen gestrekt. Rondje gelopen en op de camping nog even rondje speeltuinen gedaan.

Woensdag rustig dagje. Lekker naar het strand geweest. Genoten van een lunch bij het strand paviljoen.

Donderdag ochtend een verrassing in de vorm van 5 herten in het wild op ons vakantie park.

De laatste vakantie dag genoten bij pannenkoek en speelboerderij molen de Jonge Johannes. In de volle zon kinderen genoten en vakantie afgesloten met een lekkere pannenkoek.

Vrijdag na een mooie week weer naar huis.

Een gedachte over “Vakantie 2020 deel 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s