Inzichtelijker

2 december 2020

Ik zie dat ik al een tijdje geen blog had geschreven. Deels omdat er niet heel belangrijk nieuws te melden was. Maar ook even de energie er niet voor. Ik zal niet de enige ouder zijn van een kind met ass, die wel eens moe is. En tel daarbij op deze corona tijd waar we allemaal wel moe van worden. En de tijd van het jaar waarin ik altijd wat meer moe en neerslachtiger ben als normaal.

Maar goed, nu toch weer tijd voor een blog. Dankzij de diagnose ass bij Tim krijgen we weer thuisbegeleiding. Een maand terug alweer had ik de intake op de polikliniek van het triversum. Wat daar besproken is, van beide kanten, is en blijft privé. Het gesprek had de doelstelling om er achter te komen waarmee wij met Tim tegen aan lopen en waar ze (Sanne) ons mee kan helpen.

Tussendoor ook bij de ergotherapie geweest vanwege slaap problemen van Daan. Zij benaderd het vanuit de geef me de 5 principe. En kwam er al snel achter dat het ochtendritueel niet duidelijk was voor Daan. We hebben dit kunnen uittekenen en we moeten toegeven dat het sindsdien zeker verbeterd is!

We hebben onze bestelde verzwaringsdeken vandaag ontvangen, misschien zorgt dat nog even voor het laatste zetje.

De geef me de 5 methode (uittekenen) gaan we nu thuis ook vaker inzetten om de zelfstandigheid van Tim te vergroten. Hierdoor kan hij nu zelfstandig douchen

en ook aan tafel wordt het weer gezelliger!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s