Jaarlijkse controle

26 april 2021

Daan heeft jaarlijkse controle bij de kinderarts vanwege zijn trage groei. Voor mijn gevoel was de laatste keer voor corona. Inderdaad, januari 2020 was de laatste keer. Er stond nog geen nieuwe afspraak ingepland, dus maar goed dat ik er achteraan heb gebeld. We moeten er wel even op en neer voor rijden, omdat we paar dagen op de camping zitten.

Vanwege corona 1 begeleider mee. Deze keer Martijn met Daan mee. 11 uur afspraak, maar pas tegen 12 uur aan de beurt. Kinderarts loopt zoals gewoonlijk een beetje uit, maar ze neemt ook wel echt de tijd voor je.

Wij maakten ons zorgen over de verhouding over zijn lichaam. Zowel zijn geslachtsdeel en zijn voeten lijken erg klein in vergelijking met zijn lichaam. Qua lengte zit hij nog steeds aan de onderkant van de curve. Evengoed verwacht ze dat hij mogelijk 170cm gaat worden. Zijn geslachtsdeel opgemeten (3cm), maar ook aangegeven dat deze pas in de pubertijd gaat groeien. Zijn voeten zijn inderdaad klein in vergelijking met zijn lengte.

Ook nog even over de genafwijking gehad. Maar omdat daar echt nog te weinig bekend over is, zijn de zaken waar wij tegen aanlopen of opvallen niet te herleiden hieraan. Dus dat beide mannen scheve tanden hebben, beide vermoedelijk dyslexie kan ook andere oorzaken hebben.

Daan heeft de kinderarts moeten beloven dat hij beter zijn best doet met avondeten om groter te worden. Maar ze is evengoed erg trots op hem. En wij dus ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s