Einde van de vakantie

19 augustus 2021

Wat hebben wij genoten van onze vakantie! Sinds vorig jaar noemen we ons heuze kampeerders. En stonden we ook dit jaar weer op een voorseizoensplek. De cruise van vorig jarig was omgeboekt naar dit jaar. Maar door de geldende maatregelen werd deze nu helemaal gecanceld en hebben wij netjes ons geld terug gekregen.

Door een hele lieve meevaller hebben wij de kans gehad om een hele nieuwe caravan te kopen. Gelukkig konden we nog aansluitend aan het voorseizoen nog eens 4 weken boeken op dezelfde camping.

En wat hebben we daarvan genoten. De jongens hebben zich uitermate vermaakt. Voor het eerst kwamen zij nu ook echt ‘open’ op de camping. Het gebeurde dan ook regelmatig dat onze voortent vol zat met vriendjes.

We hebben ook paar uitstapjes gemaakt; artis, efteling, ouwehand Rhenen en een dagje Utrecht. Als we daarna een dagje rust hadden op de camping hielden we het allemaal vol.

Inmiddels zijn wij weer aan het werk en begint de verveling bij de jongens toe te slaan. Het zou ook de spanning kunnen zijn. Onze vertrouwde gastouder gaat verhuizen naar Groningen. Dit nieuws hoorde we niet heel lang voor de zomervakantie. Een nieuwe gastouder bleek niet zomaar te vinden, maar is ons toch weer gelukt. Als de scholen weer beginnen, gaan ze op mijn werkdagen ook meteen naar de nieuwe gastouder. Qua schooltijden van andere kinderen kan ze niet optijd onze jongens van school ophalen en hebben wij leerlingenvervoer moeten regelen. Dit leek al voor de vakantie geregeld te zijn.

Niet dus. We kregen deze week een aanmeldingsmail waarin alleen Daan werd genoemd. Na heel veel bellen en mailen leek het erop dat er bij de gemeente een fout is gemaakt. Gelukkig vandaag de verlossende mail gehad dat nu ook Tim is aangemeld. Kunnen jullie voorstellen dat ik pas blij ben als het volgende week goed gaat!?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s