Holding

23 augustus 2021

Vandaag zijn de scholen weer begonnen! Daan met vol enthousiasme naar school en Tim wat minder. Gelukkig kwamen ze beide vrolijk uit school.

Vanmorgen geplande afspraak bij triversum gehad. Net zoals eerdere instanties die we hebben gehad, is het bij triversum niet de bedoeling dat ze langdurig betrokken bij een gezin blijven. Maar gelukkig zien zij wel dat wij een gezin zijn, die een ‘holding ‘ nodig hebben.

Bij uitdagingen die wij tegenkomen duurt het voor ons wat langer in vergelijking met andere gezinnen om hiermee om te gaan. En vinden het ook prettig om bevestiging te krijgen voor datgene wat we doen.

Triversum gaat nu in overleg met jeugdloket van de gemeente. Om begeleiding te vinden voor zowel ons gezin, voor onze jongens en voor ons als ouders.

Dit betekent dat we opnieuw om de tafel gaan zitten. Met ons als ouders, triversum, de gemeente en onze gezinsbuddy chantal. Als een evaluatie gesprek om te brainstormen over hoe langdurige begeleiding er uit gaat zien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s