Weekendje weg

Zondag 3 oktober 2021

Vrijdag 1 oktober waren Martijn en ik 11 jaar getrouwd 🥰 reden om een weekendje weg te gaan, met de caravan naar camping molecaten flevostrand in Biddinghuizen.

Blij met onze caravan. Binnen genoeg ruimte om tv te kijken, spelletjes te spelen en te ontbijten. Camping ook mooie faciliteiten; sanitair gebouw, binnenspeeltuin, supermarkt en zwembad.

We waren vertrokken nadat we de jongens hadden opgehaald van school. Eenmaal op de camping, en helemaal geïnstalleerd, was het al tijd voor het avondeten. Op de camping zit restaurant zuid zoet zout. Heerlijk gegeten, zelfs door de jongens.

We hadden vrijkaartjes gekregen voor Wildlands in Emmen. Vanaf de camping was het nog steeds een goed uur rijden, aanzienlijk korter dan vanuit ons huis. We hadden uit voorzorg poncho’s en paraplu bij ons, maar die zijn niet nodig geweest.

Sinds de verbouwing van de dierentuin waren wij er nog niet geweest. We herkennen niets meer van de oude dierentuin. En is ook niet te vergelijken met welke dierentuin in Nederland dan ook. Wij denken dat ze Amerikaanse dierentuinen als voorbeeld hebben gebruikt. Zo ruim is het nu opgezet. En net zoveel eet mogelijkheden door het hele park.

Vandaag nog even bakkie gedaan bij collega die op dezelfde camping staat en gebruik gemaakt van het zwembad. Toch een beetje pech vandaag met het weer. In de regen vertrokken naar huis. Maar wel compleet ontspannen na zo’n heerlijk weekend 😁

Een gedachte over “Weekendje weg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s