Ritje Hoorn

Maandag 4 oktober 2021

Vandaag zijn Daan en Tim bij de revalidatie arts geweest. Gelukkig op tijd van huis gegaan, want we moesten in Hoorn een stukje omrijden.

Eerst was Daan aan de beurt. Zij heeft gevraagd hoe het lopen, rennen en fietsen gaat. Ook naar zijn gedrag heeft ze gevraagd. Eigenlijk was zij ruim tevreden met wat zij ziet en hoort. Zij ziet nu geen reden meer waarom Daan bij haar onder behandeling zou moeten blijven, dus voor hem was dit voor nu de laatste keer revalidatie arts!

Ook aan Tim heeft ze gevraagt naar het fietsen, lopen en rennen. Maar ook naar zijn gedrag en of hij vrienden heeft.

De ‘rare’ bult op zijn arm, als hij zijn armen strekt komt door hypermobiliteit. Daardoor oversteekt hij zijn armen en ziet het er zo raar uit. Maar kan geen kwaad.

Het allerbelangrijkste voor Tim was of hij al gips zou krijgen of niet. De volgende afspraak wordt gepland in maart 2022. Een afspraak dan meteen op de gipskamer. Dan gaat er voor 4 weken gips om. Van net onder de knie, Tot halverwege zijn voet. Wekelijks wordt het gips vernieuwd en wordt de kuitspier daarmee steeds een stukje verder opgerekt.

Tim kan in principe alles met het gips doen, als het maar niet nat word. Het zal wel even een aanpassing zijn voor hem. Maar aan de andere kant hoeft het geen belemmering te worden. Alleen wekelijks op en neer naar Hoorn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s