Vervolg groot overleg

14 december 2021

Vandaag opnieuw overleg met triversum en gemeente. Helaas zonder onze gezinsbuddy.

De gemeente heeft contact gehad met het Leo kannerhuis. Zij willen weten of er motivatie genoeg is voor begeleiding. Voor het juiste advies en behandeling willen ze ook diagnose van Martijn hebben. Helaas is er in de regio Noord-Holland een opname stop voor autisme onderzoek. Er wordt nu door de gemeente nagevraagd of behandeling ook mogelijk is zonder diagnose.

De gastouder heeft eerder aangegeven dat logeren 1x per maand mogelijk is. Gemeente en triversum denken dat 2x per maand logeren op een zorgboerderij ons meer gaat helpen. Zij nemen nu contact op met landzijde (organisatie achter zorgboerderij) en regelen dan een kennismakingsgesprek.

Ik sta bij iedereen bekend als een echte moeder moeder. Ik heb alles voor mijn kinderen over. Ten koste van mijzelf zo blijkt nu. Dat de jongens eventueel 2x per maand gaan logeren op een zorgboerderij, gaat tegen mijn moederhart in. Ook al betekent dat meer rust voor ons. Misschien is het door mijn eigen autisme dat ik beren op de weg zie en is het gewoon een kwestie van tijd en gewenning dat ik ook in zie, dat dit wel een goede oplossing voor ons gezin is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s