Nieuw jaar

11 januari 2022

Laat ik beginnen met de beste wensen voor iedereen. Dat 2022 een beter en mooier jaar gaat worden, dan afgelopen jaar.

Ook dit jaar waren kerst en oud en nieuw door corona anders dan voorgaande jaren. Maar voor ons extra anders….

1e kerstdag waren we bij mijn schoonouders. Lekker gegeten, maar voor de rest deel ik hierover niets op deze blog….

2e kerstdag zijn we eerst naar mijn moeder gereden. Sinds eind november heeft zij in het ziekenhuis gelegen met corona. Maar inmiddels gelukkig in een verpleeghuis op de revalidatie afdeling. Als het goed is mag zij zelfs 12 januari eindelijk naar huis! Maar goed, eerst dus bij mijn moeder langs. Even een kort bezoekje, want ook met kerst gelden er strenge bezoek regels in het verpleeghuis.

Door gereden naar mijn vader. We hebben hem lekker verwend door een simpele maar toch heerlijke maaltijd voor te schotel.

Onze jongens waren en zijn nog steeds van slag door het gebeuren op 1e kerstdag, maar wat waren ze blij dat ze mijn moeder op 2e kerstdag eindelijk weer in het echt konden zien!

Oud en nieuw hebben we met vrienden bij ons thuis gevierd. De jongens wel even naar bed, want de hele avond opblijven is nog even teveel van ze gevraagd. Ondanks het vuurwerk verbod was er genoeg te zien bij ons in de buurt!

We zijn het jaar goed begonnen met een midweekje weg. Martijn en ik hadden dit beide echt even nodig. Ondanks dat er een lockdown is, hebben we er echt even van genoten. Ook de jongens hebben zich prima vermaakt.

Vandaag belde triversum mij op. Zij dachten dat de gemeente het Leo kannerhuis zou bellen, maar hebben dit toch zelf gedaan. Nu blijkt dat Leo kannerhuis niet meer Purmerend in de regio heeft….
Zijn nu doorverwezen naar family supporters. Ze gaan een verwijsbrief maken en verwachten na ongeveer 4 weken een intake.

Eindelijk zicht op een datum voor hulp. Wordt het echt een beter jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s