Zorgboerderij

14 januari 2022

In het laatste overleg is er al gesproken over een zorgboerderij om ons als ouders te ontlasten. De gemeente heeft hierover contact gezogd met de instantie Landzijde.

Vandaag gesprek via teams over zorgboerderij met landzijde en gemeente gehad. Uitgebreid gesprek om een beeld van onze jongens te schetsen. Houden ze van dieren, waar houden ze van met buiten spelen, eten ze alles, wat voor slapers zijn ze. Ook ruimte voor vragen van onze kant. Zoals hoe groot de groepen zijn. Hoe de opstap tot het logeren eruit ziet. Hoe de groepen worden samen gesteld.

Binnenkort mogen we kijken op een zorgboerderij die geschikt wordt gevonden voor onze jongens. Daarna wordt het rustig opgebouwd met wennen tot aan het logeren. Ik zie voor ons nu wel de voordelen, maar de jongens moeten er nog niet aan denken 🙈

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s