Een dag met een lach en een traan

26 februari 2022

Tim is al een tijdje bezig met zwemlessen. Van regulier al de overstap gemaakt naar pinguïn zwemlessen. De laatste weken maakte hij grote sprongen, alleen de borstcrawl lukte nog niet helemaal. Volgende week gaat Tim in het gips vanwege het tenenlopen, dus we zaten een beetje op hete kolen. Afgelopen maandag nog een zwemles gehad. Daar werden we opgeroepen voor een gesprek. Het gesprek begon meteen goed, Tim mag zaterdag afzwemmen!

Vandaag dus afzwemdag. Corona regels zo goed als helemaal afgeschaft, dus publiek ook weer welkom. Maar ook een ouder mag mee afzwemmen. Ik was de gelukkige die het koude water in mocht. Papa en Daan op de tribune om Tim aan te moedigen. Dat was ook wel even nodig, de borstcrawl ging nog niet helemaal lekker. Maar alle kinderen zijn geslaagd!

We gingen bij de speelgoedwinkel een groot lego kado voor Tim kopen en daarna meteen door naar een crematie. De neef van martijn is veel te jong overleden. Hele mooie, verdrietige dienst.

De eerste keer dat onze jongens een crematie mee maken. Van te voren zover het kon uitgelegd wat er in een uitvaartdienst gebeurd en wat de ongeschreven regels zijn. Tim kan niet zo goed tegen wachten en stil zitten. Na het condoleren zijn we dan ook al snel naar huis gegaan. Kan Tim beginnen met bouwen van zijn lego set.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s