Rapport

11 maart

Vandaag de rapporten van de jongens meegekregen naar huis. Vorige week zijn deze al besproken via teams met zowel de juf van Tim als de meester van Daan.

Genoeg redenen om super trots te zijn. De juf van Tim vind hem een doorzetter met veel energie. Hij gaat altijd met veel enthousiasme van start met zijn opdrachten, maar vergeet nog wel eens de grens waardoor het baldadig gaat worden. Technisch lezen en spelling gaan goed. Begrijpend lezen en rekenen is meer tijd voor nodig.

Rapport wordt afgesloten met deze lieve woorden van de juf; Lieve Tim, Wat vind ik het gezellig dat jij bij mij in de groep zit. Ik zie jou erg je best doen om nieuwe dingen te leren en dat maakt me superblij. Ik vind dat je al erg groot wordt. Soms gebruik je nog per ongeluk je kleine-kinder-stem. Dat is niet nodig hoor!

Daan is een echte harde werker aldus zijn meester. Start altijd meteen met de opdrachten en heeft een prettige werkhouding. Wilt ook graag andere klasgenoten helpen, maar als Daan zelf hulp nodig heeft, moet hij dit wel durven vragen. Meester geeft aan dat hij nog niets van het dyslexie onderzoek heeft gehoord en daar achter aan gaat.

Ook zijn rapport wordt mooi afgesloten; Daan je doet prima je best. Je hebt het ook fijn in de klas. Durf voor jezelf op te komen en vraag hulp als het even wat minder met je gaat. Ik ben er voor je als hulp of veiligheid nodig hebt.

Inmiddels heeft Tim deze week ook een nieuw gips gekregen. De revalidatie arts was uitermate tevreden. Dit nieuwe gips mag er 2 weken om heen blijven. Mogelijk daarna nog 1 keer 1 week gips. Hopelijk daarna er even van af. Hij heeft er weinig last van, maar het camping seizoen wat er aan komt is toch wel makkelijker zonder gips.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s