Corona

16 maart 2022

Inmiddels is corona pandemie al 2 jaar in Nederland. Het was lang een ver van ons bed show. Tuurlijk op mijn werk zag ik dagelijks corona patiënten. Maar in onze omgeving kende ik niemand met een corona besmetting. November 2021 hadden zowel mijn oom als mijn moeder long covid. Mijn oom is binnen een week er aan overleden. Mijn moeder is nu nog steeds aan het revalideren. Met fysio maar vooral heel veel geduld en energie wordt het heel langzaam steeds beter.

Van 2 jaar terug bang zijn om het te krijgen werd het nu steeds meer de vraag wanneer in plaats van of je het zou krijgen. Nu ben ik het zelf die nu in quarantaine zit. Ik was al een paar dagen extreem moe. Nadat ik zaterdag spierpijn kreeg en savond begon te hoesten, toch de volgende ochtend een zelftest gedaan. Deze was positief. Ook de test bij de ggd later die dag was positief.

Nog een paar dagen quarantaine en dan hopelijk de meeste klachten weg om weer alles te kunnen doen. De jongens krijgen steeds meer moeite om afstand van mij te houden. Een week zonder knuffels van die mannen valt mij zelfs een beetje zwaar. Gelukkig testen de mannen nog steeds negatief en hebben zij ook geen klachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s