Zorgboerderij

20 maart 2022

De jongens waren al een paar keer wezen wennen op de zorgboerderij. Om het weekend op zaterdag en zondag. Dat ging al best goed. Zij vermaken zich daar prima met klusjes, maar ook spelletjes en paard rijden.

Dit weekend bleven ze er ook voor het eerst slapen. Toch best wel een beetje spannend. Zowel voor de jongens als voor ons. Gelukkig hadden ze goede zin toen ik ze naar de boerderij bracht.

De bedoeling van de logeerweekend is, dat wij als ouders even kunnen opladen en wat leuks en ontspannends met z’n tweeën kunnen doen. Wij zijn al paar weekenden bezig met de verbouwing van de badkamer, dus dit weekend ook. Voordeel is wel dat je lekker kan opschieten en er niemand voor de voeten loopt.

Gisteravond al een berichtje van de boerin gehad dat ze lekker hadden gegeten en het fijn vonden om nog een spelletje te kunnen spelen na het eten.

Vanmiddag 2 enthousiaste jongens weer opgehaald. Hoe leuk is het als je in het eerste logeerweekend getuige bent van geboorte van lammetjes! Alle zorg kindjes zaten 1e rang bij de geboorte en konden alles goed zien. Stiekem wel een beetje jaloers.

Inmiddels liggen de mannen weer in hun eigen bed. Helemaal moe en voldaan van een heerlijk weekend op de boerderij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s