Family supporters

20 april 2022

Door de gemeente is er nieuwe gezinsbegeleiding geregeld. Via family supporters gaan we deze begeleiding krijgen. Na een warme intake hebben wij kunnen aangeven waar we als gezin tegen aanlopen en wat wij graag zien qua begeleiding. Op deze voorwaarden wordt er een match gezocht.

En die match is gevonden. Wekelijks komt Laksmi bij ons in huis. Zij is psycholoog bij family supporters en richt zich vooral op kinderen en jongeren. De ene week zal zij zich vooral richten op Daan, de andere week op Tim en de week erop zal ze dan met ons bespreken over het hoe en wat. Zo hebben we allemaal onze eigen moment met haar en voelt het niet als een wekelijkse verplichting.

Het is weer even wennen aan een nieuw gezicht, maar ik durf nu al te zeggen dat we een goede klik hebben met Laksmi en dat we hopelijk veel aan haar hebben en kunnen leren van haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s