Daan 11 jaar

10 juli 2022

Waar is de tijd gebleven…. ik weet nog zo goed dat ik zwanger van Daan was. En nu is hij al zo’n grote tiener.

Voordeel van op vrijdag jarig zijn, is dat je je verjaardag over een heel weekend kan vieren.

Vrijdagochtend wakker gemaakt door papa, mama en Tim. Normaal is Daan al vroeg wakker, maar nu konden we hem nog wakker makker, door lang zal hij leven te zingen. Een mooi grote lego set; ninjago hydro bounty gekregen.

Deze dag ook trakteren op school. Daan zit in de groep leeuw en vonden het daarom wel toepasselijk om leeuwen cupcakes te maken. Gelukkig hebben we dit de avond van te voren al gedaan, want het was iets meer werk dan gedacht. Het viel wel in de smaak!

Vanuit school namen we zijn grote vriend Tygo mee. Om gezamenlijk naar de bioscoop te gaan. Daan wilde graag bad boys kijken. Deze was alleen in Zaandam te zien. Erg leuke film! Omdat we toch in Zaandam waren, hebben we bij het pannenkoeken paleis heerlijke pannenkoeken gegeten als afsluiting.

Het weekend waren we op de camping en hebben we daar voor familie en vrienden de verjaardag gevierd. Zaterdag met broodjes hamburger en zondag met een bbq.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s