Weer naar school

29 augustus 2022

Na een ontzettend warme, mooie zomervakantie gaan dan vandaag toch echt de scholen weer beginnen. Daan naar groep 7 en Tim naar groep 6.

Groep 7 wordt een belangrijk schooljaar met onder andere het verkeers examen. Dus we beginnen het schooljaar goed om met de fiets naar school te gaan. Daan op zijn driewieler en mama en Tim op de tandem. Het valt op hoe goed Daan de weg en de verkeersregels al weet. We komen dan ook mooi op tijd bij school aan.

Beide in de bovenbouw, beide met de trap naar de bovenste lokalen. Vandaag ben ik eerst met Tim mee naar zijn klas gelopen. Mooi plekje in de klas, met niemand voor zich. Toch ook nog even snel naar Daan zijn klas gelopen. Hij is heel blij dat hij naast zijn ‘mattie’ zit.

De jongens zullen zich weer prima vermaken op school. Ik moet weer even wennen aan een leeg huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s