Tim dag 2022

19 oktober 2022

Voor de corona pandemie had ik Daan-dag en Tim-dag geïntroduceerd. Even een dag op pad met een van de jongens om ze alle aandacht 1 op 1 te kunnen geven. Altijd op een locatie waar ze nog nooit zijn geweest, maar wel interessant en inter actief genoeg om ze te vermaken.

Vandaag is het Tim-dag. In de herfstvakantie en omdat het toevallig goed uitkomt dat martijn thuis kan blijven met Daan. Met de auto richting Amsterdam nog zomder dat Tim weet waar we naar toe gaan. Parkeren op de parkeerplaats van Artis. Maar we gaan niet naar Artis….

Het Groote Museum is een nieuw museum van ARTIS. Hier ervaar je de verbinding met jezelf, je lichaam en al het andere leven op de wereld. Het museum komt uit 1855 en dat is aan de oude kenmerken van het gebouw wel te zien. Het museum is juist hyper modern en interactief. Touch screen schermen en schermen die reageren op beweging. Er valt veel te leren over de mens, emoties, geluiden, en al het leven op aarde.

Tim heeft zicht uitermate vermaakt, ook doordat het zo’n interactief museum is. De geluidsfragmenten duren voor hem vaak wel te lang, maar heeft er toch genoeg van opgestoken.

We hadden nog tijd over om ook nog bezoek aan Artis te doen. Natuurlijk ook voor een lunch en een kadootje, want dat hoort ook bij Tim-dag. Helaas moeten we dan alweer richting huis voor een andere afspraak. Maar we kijken samen terug op een geslaagde dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s