Toppers

19 november 2022

Onze jongens zijn natuurlijk toppers. Ze lijken heel veel op elkaar, maar er zijn ook verschillen. Zo wil Tim al een tijdje met ons mee naar een concert. En laat hij nu van Nederlandse muziek en artiesten houden. Dus waar gaan wij vandaag naar toe!? De Toppers in concert.

Met de auto naar station Gein om vanaf daar de metro naar de Arena te nemen. Op tijd binnen om rustig alle trappen te beklimmen. Maar daar lijkt Tim geen moeite mee te hebben. En voorzien van koptelefoon om de meeste decibels tegen te houden.

Wat heeft Tim genoten! Hij heeft weinig stil gezeten. Staan dansen, staan springen en meezingen met Donnie!

We zijn 10 minuten voor het einde al onderweg naar buiten gegaan, om niet in de drukte weer alle trappen af te gaan.

Onderweg in de auto naar huis is Tim in slaap gevallen. Van alle indrukken van het concert, maar ook van de slaap. Wat zal hij in zijn bed dadelijk nog lekker slapen en dromen van de Toppers in concert.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s