Even weg

22 januari 2023

20 januari zijn Martijn en ik 15 jaar samen. Om dat niet zomaar voorbij te laten gaan, gaan we samen een weekend weg naar Texel. Maar eerst nog een evaluatie afspraak bij de gemeente.

Een half uur voor tijd krijg ik een whatsapp van de procesregisseur jeugd (Stanneke), of de afspraak fysiek of via teams is. Wij geven de voorkeur aan een fysieke afspraak, dus er wordt nog op het laatste moment een overleg kamer geregeld. De kinder psycholoog (Laksmi) van family supporters sluit wel digitaal aan.

Er wordt eerst besproken hoe afgelopen jaar is geweest en welke doelen zijn behaald. Tim is beter geworden in het uiten van zijn emoties en geeft nu ook eerder aan als hij ergens mee zit. Daan is zelfstandiger geworden en komt meer voor zich zelf op. Beide mannen zijn dus enorm gegroeid in hun ontwikkeling.

Voor Stanneke kwam de mededeling dat laksmi gaat stoppen bij ons als een verrassing. Zij dacht dat family supporters ook aan langdurige begeleiding deed. Er gaat een warme overdracht komen naar de Zorgcoach, dus is een aanmeld procedure waarschijnlijk niet nodig. Alleen weer even geduld voordat alles weer geregeld is.

Zaterdag ochtend na het wegbrengen van de jongens naar de zorgboerderij, rijden wij door naar Texel. Even een weekendje weg met z’n tweeën.

En wat hebben wij genoten. Als je wil kan je heel veel doen in 2 dagen tijd en dan toch geen tijd meer over hebben voor de sauna en zwembad in ons hotel. Strandwandeling gemaakt, vuurtoren gezien, den Burg rondgewandeld, heerlijk gegeten en naar de bioscoop geweest.

Op zondag gingen we in hetzelfde tempo door; ontbijtbuffet, Ecomare bezocht, geluncht bij paal 17. En dan moeten we toch echt de veerboot weer terug hebben om op tijd de jongens weer op te halen.

Het fijne van Texel is, is dat je echt even weg bent. En je het gevoel hebt dat je op vakantie bent. Wat kan een mens daarvan opknappen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s