links

http://www.nsdsk.nl

De NSDSK is specialist voor taal en gehoor.
U kunt bij ons terecht voor vragen over uw gehoor of 
over de taalontwikkeling of het gehoor van uw kind.

http://www.dijklander.nl

Het Dijklander Ziekenhuis wil een ziekenhuis zijn waar u zich welkom voelt. Een ziekenhuis waar het niet alleen draait om de vraag ‘wat is er met u’ maar ook om ‘wat is voor u belangrijk?’ Wij willen onze patiënten écht begrijpen. We zijn geworteld in de regio’s Waterland en West-Friesland en bieden zorg aan al hun inwoners. Als opleidingsziekenhuis delen we kennis en ervaring. Het houdt ons scherp en zo blijven we ons ontwikkelen. Samenwerking met andere partijen zoals (academische) ziekenhuizen, huisartsen en thuiszorg vinden wij voor goede zorg onmisbaar.

http://www.triversum.nl

Elk kind, en elke jongere verdient een stabiele toekomst. Met hun toekomst voor ogen dragen onze specialisten hier vol overtuiging aan bij zolang dat nodig is.

Het Samenwerkingsverband bestrijkt de gehele regio Waterland en omvat de volgende gemeenten: Purmerend, Beemster, Landsmeer, Edam- Volendam waaronder Zeevang en Waterland. In totaal maken 58 scholen voor basisonderwijs, 3 scholen voor speciaal basisonderwijs (sbo) en 2 scholen voor speciaal onderwijs (so) deel uit van het Samenwerkingsverband. Het totale aantal leerlingen bedraagt ongeveer 12.800. Het Samenwerkingsverband is verantwoordelijk voor een dekkend aanbod voor Passend Onderwijs.
Spirit is er voor kinderen, jongeren en gezinnen die in de knel zitten bij het opgroeien. Samen zorgen we ervoor dat zij weer een stabiele basis hebben en meedoen in de samenleving.

http://www.cjgpurmerend.nl

Opvoedinformatie

http://www.bijtketting.nl

Een bijtketting voorkomt nagelbijten, draagt bij aan het verwerken van prikkels (o.a. vormen van hooggevoeligheid, ADHD, autisme, etc.) en bij het voldoen aan een bovengemiddelde kauwbehoefte. Zowel voor kinderen als volwassenen. Positieve invloed op de ontwikkeling van het sensomotorisch vermogen van kinderen en het verhogen van de concentratie. Ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld ADHD, ADD of klachten in het Autisme Spectrum. Maar ook potlood-, kleding- of nagelbijten voor ieder kind is met een bijtketting verleden tijd.

http://www.chantalschakelaar.nl

Ik ben Chantal Schakelaar, zeer ervaren ZZP Verpleegkundige en Gespecialiseerde Gezinsbuddy. Ik help sinds 2000 in gezinnen om de zorg te kunnen verlichten, eventueel gezinsleden waar nodig te begeleiden en ondersteunen in de dagelijkse zorgen die er zijn. Mogelijkheden tot begeleiding/verzorging op elke gewenste locatie. Eventueel is (verpleegkundige) logeeropvang/dagopvang bij mij thuis mogelijk ter ontlasting voor de ouders of ter ontwikkeling van het kind. Hier is mijn gezin zeer ervaren in. Het hele gezin geeft vol enthousiasme ‘warme specialistische individuele zorg/begeleiding’.