Update over Daan

15 januari 2016

Telefonisch consult gehad over de laatste bloeduitslagen. Groeihormoon is voldoende aanwezig, maar receptor (“ontvangers”  voor het groeihormoon die het werkzaam maken) is nu nog niet getest. Opnieuw hiervoor bloed laten prikken om dit uit te sluiten.

Bicarbonaat waarde is tot 2x toe al laag. Overleg geweest met nefroloog in Amsterdam. Ook deze waarde opnieuw laten prikken. Verwijzing voor verder onderzoek naar autisme was ze vergeten, dus gaat ze opnieuw maken. Gepland staan al een afspraak bij de plas/poep poli (wel zindelijk maar geen structuur in zijn plas ritme) en afspraak bij klinisch geneticus (vrijblijvend gesprek of er een indicatie is voor genetisch onderzoek )

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s