Avondritueel

30 november 2023

Even een verslagje van het avondritueel….

19.50 naar boven. Daan en Tim zaten samen tv te kijken. Deze uitgezet en gezegd dat ze moeten douchen. Daan ging vrij snel naar de badkamer. Hem wel even moeten zeggen dat hij eerst boven pyjama en schone onderbroek moest halen.

Tim moest ik nog van zijn telefoon halen… ondertussen Daan slaap pilletje en anti worm pilletje gegeven.
Daar stond Tim weer op de overloop te springen met een backugan in zijn handen. Natuurlijk heeft hij nog dorst. Er stond nog een beker melk van hem in de koelkast (bij het avondeten wilde hij perse melk, maar niet opgedronken), dus even naar beneden om snel op te drinken.

Macaron zat op zijn bed, die moest uitgebreid geaaid worden. En wil Tim zelf ook een knuffel. En weer springen omdat hij zelf ook zegt, dat hij afgeleid is.
Zijn nachtlampje doet hij al aan en knippert paar keer met de hanglamp…
Eindelijk kleding uit, maar nog even plassen.

Hoe laat is het, hoeveel minuten heb ik nog. Daan uit de douche. Kleed zich aan, terwijl ik zie dat hij niet goed is afgedroogd.

Tim dansend onder de douche. Dat gaat snel, want hij wil niet te laat in bed liggen, anders nog een streepje erbij. Tussendoor alletwee tandenpoetsen. Afdrogen en pyjama aan. Met een sprint in bed. Natuurlijk nog het leukste, zieligste, stomste en belangrijkste. Nog een kus. Welterusten mannen.

20.30 zit ik beneden op de bank.

Plaats een reactie