Als de brandweer…

9 september 2017

Afgelopen dinsdag is een jeugdwerker van het jeugd loket bij ons thuis geweest. Zij gaat voor ons hopelijk een PGB regelen voor privé les van Daan. We zijn nu een jaar bezig met zwemles en hij zit nog steeds in badje 2 (van in totaal 7 badjes). Naast zijn problemen met de motoriek zorgt ook de ass ervoor dat hij te snel is afgeleid en dus vaak niet weet wat voor opdracht hij moet doen. Bij privé les krijgt hij 1 op 1 les en hopelijk gaat het dan met zijn motoriek ook wat beter.

Elk jaar is er een opendag van de brandweer, zo ook dit jaar. Er is van alles te doen; ritje met de ladderwagen, reanimeren, met de hoogwerker omhoog enz. Onze jongens genieten hier zichtbaar van. En toegeven, papa en mama ook best wel. Vaak komen we klasgenootjes en vrienden tegen. Ook dit jaar. Na een aantal uur is het dan weer  mooi geweest en gaan we als de brandweer weer naar huis!20170909_134152.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s