Wie is er bijna jarig…?

24 september 2017

Gisteren was het gezinsdag van de personeelsvereniging zmc. We hadden ons hiervoor opgegeven, dus al redelijk op tijd verzamelen bij station Kogerveld in Zaandam. Vandaar gaan we met een touringcar bus naar Drievliet! Wat een ongelooflijk leuk park. Achtbaan, watersplash, speeltuinen en een heuse piratenshow. Alles wat leuk is, gaat de tijd veel te snel voorbij, zo ook vandaag. Dan moeten we toch echt weer terug met de bus richting Zaandam. Het laatste stukje naar huis nog snel wat frietjes gehaald, want morgen hebben we ook weer een drukke dag.

Omdat Tim morgen jarig is, maar er een aantal mensen moeten werken, vieren we vandaag zijn verjaardag. Helaas zijn er dit jaar ook veel afzeggingen. Maar we maken er evengoed een leuk feest van!

’s Morgens vroeg maken we Tim wakker door zingend zijn kamer binnen te komen. Tenminste… Tim was allang wakker, dus hij was ons al het roepen. Alle verstopte cadeautjes bij elkaar en het grote uitpakken kan beginnen. Tim is helemaal gek op Playmobil en piraten. Dus wat is er dan mooier dan een Playmobil piratenboot!

Zijn hele feest heeft een piraten thema. Zijn moeder heeft een lekkere piratentaart gemaakt en er volgen nog meer piraten cadeaus. Zelfs hebben een aantal mensen voor Daan ook een cadeau meegenomen. Hij boft maar, niet jarig maar wel een cadeau.

Op je verjaardag mag je wat later naar bed, maar dan ben je ook helemaal kapot van zo’n vermoeiende dag! Morgen dan echt 4 jaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s