Op de fiets

6 juli 2016

Gisteren was mama werken, Daan naar school en Tim naar de gastouder. Mama werd opgebeld op haar werk door de gastouder. Tim had weer een bloedneus gehad… deze duurde 10 minuten. Mama heeft de gastouder gerustgesteld maar bleef zelf toen piekeren. Met thuisfront even in overleg. Papa was thuis dus die heeft kinderarts  (arts-assistent) gebeld. Opnieuw starten met medicijnen. Dus weer alles bij apotheek regelen.

Vandaag op de fiets naar de logopediste. Dus met helm voor Tim. Vond hij niet zo leuk..

wp-1467809411402.jpg

Daar kregen we een articulatie test voor Tim. Hij had even tijd nodig om erin te komen maar snel had hij het te pakken. De logopediste was dan ook best tevreden. Zij gaat nu een verslag maken die ze over 2 weken met ons gaat bespreken en wordt dan opgestuurd naar het audiologisch centrum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s