De bijna verjaardag

27 juni 2018

Daan is al maanden met zijn verjaardag bezig. En weet heel goed wanneer hij jarig is. “Eerst is opa Duim jarig, dan Brandon en daarna ben ik jarig!” Brandon blijft zijn grote vriend ook al zitten ze niet meer bij elkaar in de klas. (Brandon in groep 2 en Daan in groep 3) Omdat Brandon in het weekend bij zijn vader is, heb ik samen met de moeder van Brandon overlegd om samen hun verjaardag te vieren. En dan zit je dus als het buiten meer dan 20 graden is, met 3 moeders en 4 jongens in Monkeytown.

De kadootjes worden snel uitgepakt zodat ze lekker een hele middag kunnen klimmen, springen en glijden. Een kan limonade en een lekkere koek zorgen voor de nodige verkoeling en energie. Na een welverdiend ijsje komt ook weer een einde aan deze pret en neem ik 2 bezwete koppies weer mee naar huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s