Bijna een tiener

11 juli 2021

Op 8 juli is Daan echt jarig, maar we hebben zijn kinder feestje een dag eerder gevierd. Met 2 vriendjes en natuurlijk zijn broertje naar het bowling centrum in Purmerend. We begonnen natuurlijk met het uitpakken van de kadootjes en een zakje snoep. Daarna een uurtje bowlen, met een kan limonade en chips erbij. Wat kunnen de mannen al goed bowlen 💪

We sluiten de middag af met een frikadel en patat 😋 de jongens zeggen nog lang niet klaar te zijn met bowlen. Maar na een juffendag op school en het kinderfeestje, zijn ze kapot moe bij thuiskomst.

De grote dag zelf, zijn we met z’n vieren. Papa en mama overdag gewerkt. Daan mag ’s avonds wel kiezen wat hij wil eten, lasagne 😋 en hebben we een feest donut als toetje.

Vrijdag zijn opa, oma en tante Mariska op visite voor zijn verjaardag. Nog meer kadootjes. Lekker gebak gegeten. Daan mag tegenwoordig op ‘feestdagen’ cola van ons drinken. Aangezien het vandaag toch ook een beetje feestdag is, is er ook cola.

Zondag op de camping doen we de verjaardag nog eventjes dunnetjes over. Beide opa en oma’s, wim, dorien, remco en maud kwamen op bezoek. Gelukkig mooi weer vandaag. Lekker gegeten, af en toe chips, mini disco, kubbs en heel veel gelachen. Top dag! Veel te laat gingen we naar huis en veel te laat lagen de jongens in bed. Maar dat kan allemaal, want het is zomervakantie 😎

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s